Cabine de dus, cazi cu hidromasaj, cabine cu hidromasaj, mobilier de baie, chiuvete, oglinzi, baterii, obiecte sanitare
Parteneri / Links
Ultimele articole

Va asteptam in showroomurile noastre!

Prezenti in Targu Jiu, va asteptam in cele doua showroom-uri, C.A.M. si Piata Mica, spatii ample, elegante si primitoare. Aici este posibil sa va rasfatati simturile tactile, atingand cu mana intreaga oferta expusa: cabine dus cu hidromasaj, cabine dus simple, cazi baie, mobilier baie, accesorii si obiecte sanitare. Tot aici, testand "live" fiecare dintre produsele prezente, veti putea descoperi care este adevarata lor valoare.

Cazi baie cu hidromasaj, cabine dus simple, cabine dus cu hidromasaj, mobilier, obiecte sanitare si accesorii, doar in showroom-urile noastre din Targu Jiu.

Contactul direct, facilitat de vizitele in showroom-urile noastre, este sinonim cu transparenta, increderea si disponibilitatea profesionistilor pe care suntem onorati sa-i avem.

Experti in tot ce tine de amenajarea si utilarea bailor, angajatii nostri sunt dispusi sa va ofere consiliere in alegerea produselor de care sunteti interesati, incepand de la cele mai moderne cabine dus sau cazi baie, pana la cele mai elegante piese de mobilier.

Pentru orice nelamurire sau intrebare, inainte de achizitionarea unei cabine dus, cazi baie sau alt "accesoriu", nu ezitati sa ne cautati atat online, cat si offline, prin email, apel telefonic sau vizita "live".

Cele mai vizualizate produse din cabine de dus, cazi cu hidromasaj, obiecte sanitare si mobilier de baie.