Roxi II- Set mobila living, 290 cm

1.698,00 lei
cu TVA

ROXI - reprezinta un mobilier pentru living spatios, cu o eleganta clasica, iar piesele din care este compus au un design bine definit. 

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni totale: 

Lungime: 290 cm

Adancime: 53 cm 

Inaltime: 217 cm

Spatiu pentru TV:  L=967xH=740xA=510 mm

Culori: Wenge/ stejar latte.

Se livreaza neasamblat.

Producator: Krajan

ROXI II-set living
1 Obiect