Cabine de dus, cazi cu hidromasaj, cabine cu hidromasaj, mobilier de baie, chiuvete, oglinzi, baterii, obiecte sanitare

Mobilier

Mobilier pentru dormitor, mobila living(sufragerie), mese, scaune, cuiere si mic mobilier. Mobilier metalic pentru interior - paturi metalice, mobilier in stil industrial.
 • Trasport gratuit!
  Pat metalic Nipon 160x200
  Mobilier cod: STN-NPN-7039
  Pat metalic modern, in stil industrial, model unic, proiectat de Stil Nou.
  Pret:  1680.00 lei.   La comanda
  Pat metalic Nipon 160x200
 • Saltea Sky Fresh 140X200
  Mobilier cod: SKY FRESH

  Salteaua Sky Fresh este o saltea accesibilă și confortabilă datorită raportului optim de preț și calitate. Antialergena și antibacteriana, ameliorează metabolismul distribuind eficient greutatea corporală asigurand o relaxare sporită.

  Pret:  698.00 lei.   Stoc limitat
  Saltea Sky Fresh 140X200
 • Saltea Sky Memory 140X200
  Mobilier cod: SKY MEMORY

  Salteaua Sky Memory este o alegere excelentă pentru fiecare pat, deoarece oferă un suport suficient pentru spate, cu un confort sporit în spuma de memorie. În această saltea, un miez cu buzunar și o spumă de memorie sunt combinate inteligent pentru a oferi un somn confortabil cu suportul adecvat al corpului.

  Salteaua Sky Memory are un capac tricotat detașabil, cu protecție antialergică și antibacteriană, care conține 80% bumbac și 20% poliester. Puteți spăla husa într-o mașină de spălat la 30 ° C, ceea ce ușurează menținerea acesteia.

  Pret:  940.00 lei.   Stoc limitat
  Saltea Sky Memory 140X200
 • Saltea Sky Latex 160X200
  Mobilier cod: SKY LATEX

  Salteaua Sky Latex oferă suport excepțional cu arcuri care sunt ambalate individual în buzunare de in. Buzunarele funcționează ca pistoane, permițându-le să se deplaseze independent unul de celălalt, ceea ce duce la distribuția corectă a greutății și transmiterea minimă a mișcării de la o parte la alta a saltelei. Buzunarele oferă, de asemenea, confort și sprijin, în timp ce se deplasează în funcție de forma corpului și de mișcările corpului în timpul somnului și vă împiedică să vă răsuciți în timpul nopții.

  Pret:  1068.00 lei.   Stoc limitat
  Saltea Sky Latex 160X200

Cele mai vizualizate produse din cabine de dus, cazi cu hidromasaj, obiecte sanitare si mobilier de baie.