Saltea Sky Memory 140X200

898,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Saltea 24 cm, din material Memory Foam si a arcuri independente impachetate in caseta de textil, destinata persoanelor ce doresc o saltea de calitate superioara si duritate medie.

Dimensiune
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.

 

Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.

 

Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Husa este realizata pe sistemul Aloe Vera, si contine tratamente pentru protejarea antibacteriana si antiacarieni. Materialul din care este realizata husa este 80% bumbac si 20% polyester. Este husa detasabila cu fermoar perimetral si lavabila chimic. Sub husa detasabila este o husa de strangere realizata din YUFLIN apoi este inca o husa de protectie din panza. Stratul de MemoryFoam este in grosime de 3 cm si densitatea de 50 Kg/m3 si are rolul de a crea o zona buna de confort si de a elimina punctele de presiune excesiva. Peste stratul de arcuri impachetate independent este asezata o placa de poliuretan in grosime de 2 cm cu densitatea 23 kg/mc, pentru a amortiza conturul acestora. Sub placa de poliuretan si deasupra stratului de arcuri se pune o placa de feltru ferm EcoFil Stratul de arcuri impachetate indepent este realizat din arcuri cu sarma otelita cu diametrul de 1,7 mm, si au inaltimea de 16 cm. cu rolul de a urmari cit mai bime conturul corpului si de a crea o sustinere eficienta a coloanei vertebrale. Salteaua are margini antilasare ce inconjoara perimetral stratul de arcuri, realizata din placa de poliuretan cu densitatea de 25 kg/mc si grosimea de 8 cm Structura tehnica: 1. Husa System Aloe Vera, 80% bumbac si 20% poliester 2. Husa de strangere YUFLIN 3. Placa de poliuretan cu densitatea de 23 kg/mc si grosimea de 2 cm 4. Strat MemoriFoam cu densitatea de 50 Kg/M3 si cu grosimea de 3 cm 5. Strat de arcuri impachetate independent 6. Placa de support 7. Structura antilasare din polyuretan cu densitatea de 25 kg/mc si grosimea de 8 cm Grosime saltea: 24 cm

SKY MEMORY
1 Produse