Saltea Sky Latex 160X200

1.068,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Salteaua Sky Latex ofera suport exceptional cu arcuri care sunt ambalate individual in buzunare de in. Buzunarele functioneaza ca pistoane, permitandu-le sa se deplaseze independent unul de celalalt, ceea ce duce la distributia corecta a greutatii si transmiterea minima a miscarii de la o parte la alta a saltelei. Buzunarele ofera, de asemenea, confort si sprijin, in timp ce se deplaseaza in functie de forma corpului si de miscarile corpului inn timpul somnului si va impiedica sa va rasuciti in timpul noptii.
SKY LATEX