• La reducere!

Ortopedik Plus - saltea ortopedica 21 cm

440,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Ortopedik Plus face parte din categoria saltelelor ortopedice cu arcuri mai moi, concepute pentru greutăți mai mici.
Acest model de saltea vă va oferi confort și relaxare și este o alegere excelentă pentru mobilierul de acasa, hoteluri, apartamente, etc.

Dimensiune
Cantitate
DIsponibil

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Principalul avantaj al saltelei Ortopedik Plus este raportul calitate/pret excelent, fiind fabricata conform unor standarde ridicate, cu materiale de calitate pentru asigurarea pastrarii proprietatilor saltelei pe intreaga durata de viata a produsului.
Aceste calitati fac din salteau Ortopedik plus un candidat excelent pentru mobilierul de acasa, hoteluri, apartamente, etc.

ORTO-P-21
4 Produse