Saltea Sky Fresh 21 cm cu tehnologie pocket

698,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Sky Fresh este o saltea cu rezistență medie, cu miez de arcuri invelite de tip buzunar și strat de burete pentru un plus de confort.

Husa System  Aloe Vera, 80% bumbac si 20% poliester

Husa de strangere YUFLIN

Placa de poliuretan cu densitatea de 23 kg/mc si grosimea de 2 cm

Strat arcuri impachetate independent 

Placa de support

Structura antilasare din polyuretan cu densitatea de 25 kg/mc si grosimea de 8 cm

Dimensiune
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Sky Fresh este o saltea cu rezistență medie, cu miez de arcuri invelite de tip buzunar și strat de burete pentru un plus de confort.

Salteaua Sky Fresh are un invelis, antialergic și antibacterian care conține 80% bumbac și 20% poliester.

Puteți spăla husa în mașina de spălat la 30 ° C, fiind astfel ușor de întreținut.

sky-fresh-21
1 Obiect