Saltea pocket Ultra King - vedere de ansamblu
  • Saltea pocket Ultra King - vedere de ansamblu
  • Saltea pocket Ultra King 30 - vedere detaliu
  • Interior saltea Ultra King Pocket, arcuri invelite.

Saltea Ultra King pocket 30 cm

898,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare
Saltea "ULTRA KING" 30 cm cu: nucleu „pocket” cu arcuri de 20 cm, tratata cu ECOFILC, celulă „Sky” de 4 cm (ambele părți), pânză de protecție, KOFLIN, acoperire(husa) antialergică cusută fixă din poliester/bumbac și armături de margine din spumă PU de 8 cm.
Dimensiune
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Saltea "ULTRA KING" - Nucleu „pocket” cu arcuri de 20 cm - Tratat cu ECOFILC - Celulă „Sky” de 4 cm (ambele părți) - Pânză de protecție - KOFLIN - Acoperire antialergică cusută fixă, poliester/bumbac - Armături de margine din spumă PU de 8 cm
UKG30
1 Produse

Descarcari

Fisa tehnica Ultra King

Fisa tehnica si conditii de garantie saltea Ultra King

Descarcari (1.49M)