Pat metalic stil industrial Lorena 140x200 cm
  • Pat metalic stil industrial Lorena 140x200 cm

Pat Lorena 146x206x105

695,00 lei
cu TVA
Pat metalic in stil industrial Lorena 140x200
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Patul metalic are ramele metalice de 30x30 Gri Umbra, capete și laterale pat din PAL 18mm Sonoma deschis.

La comandă puteți alege alte decoruri de PAL, alte dimensiuni și ramele metalice pot fi vopsite în orice culoare din paleta RAL, prețul fiind calculat în funcție de preferințele dumneavoastră.
Salteaua se cumpăra separat.
Suportul de saltea este inclus în preț!
STLN8401
1 Obiect