Pat Montana - pat metalic, stil industrial, pe picioare 140x200cm

695,00 lei
cu TVA

Pat Montana - pat metalic modern, pe picioare in stil industrial.

Patul are cadrul metalic din profile rectangulare 20x40mm de culoare crem deschis și PAL 18mm Sonoma închis.

Somiera este inclusa în preț iar salteaua se vinde separat.

Dimensiune
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pat in stil industrial, modern, pe picioare, permite o buna ventilatie, aspirare si spalare facila a podelei pentru confort si igiena maxima.

Patul și somiera metalica se asamblează ușor, prinderile fiind realizate cu șuruburi M6.

Somiera are sprijin în sase puncte, pe capetele patului și are patru picioare dispuse central pentru a distribui corect greutatea.

Patul este realizat din rama metalica 40x20x2mm si pal 18mm

Dimensiuni: 140x200 cm, 120x200 cm si alte dimensiuni la comanda.

STLN8403
1 Produse