Pat cu noptiere, DOME

1.198,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Acest pat dormitor cu noptiere este realizat din pal cu ornamente din MDF. Are incluse  noptierele, acestea fiind incadrate in tablia patului conferind un aspect modern intregului ansamblu. Capatul mare este rotunjit, noptierele au usi curbate infoliate cu PVC lucios si continua curbura capatului de pat intr-un mod armonios.
Patul este complet, avand inclus in pret si somiera. Patul necesita o saltea de dimensiunile de 160x200 cm (nu este inclusa).

Model
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Inaltimea capatului mare de pat: 101 cm;

Latimea patului(fara noptiere): 165 cm;

Latimea totala a patului (incluzand noptierele): 260 cm;

Lungimea totala a patului: 206 cm.

Zona de dormit: 160x200 cm;

DL1-1
1 Produse