Pat cu noptiere, EFFECT

1.160,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Patul EFFECT are un design modern si este compus din pat si 2 noptiere. Materialul din care este confectionat - PAL. Tapiteria capatului este modelul Enzo pentru codurile: EF1L si EF2L si modelul SUN pentru codurile: EF3L si EF4L. Noptierele sunt suspendate, conferind o nota de eleganta.

Acesta nu include salteaua .

Cod EF
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni:

Latime cu noptiere: 275 cm
Latime fara noptiere: 165 cm
Lungime: 208 cm
Inaltime capat: 101 cm
Suprafață de dormit: 200 x 160 cm

EF3L
1 Produse