Nevada 140x200cm - pat metalic pe picioare
  • Nevada 140x200cm - pat metalic pe picioare

Nevada - pat metalic pe picioare in stil industrial

695,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Nevada - pat metalic pe picioare in stil industrial, fabricat din cadru metalic vopsit cu Umbra Grey si Pal melaminat de 18 mm, cu somiera inclusa.

Dimensiune
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pat metalic pe picioare in stil industrial,fabricat din cadru metalic vopsit cu negru si Pal melaminat de 18 mm Sonoma.

Patul are somiera inclusa (suport saltea metalic demontabil + OSB 9mm).

STLN-8402
2 Produse

Descarcari

Manual asamblare

Schita asamblare pat metalic stil industrial - Nevada / Lorena

Descarcari (374.85k)