Mobilier baie conic pvc

850,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare
<div>Mobilier pentru baie conic din PVC cu chiuveta ceramica. Model nou forma conica. Include oglinda si etajera.</div>
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
<div>Mobilier pentru baie conic din PVC cu chiuveta ceramica. <br />Model nou forma conica.<br />Balamale cu amortizare inchidere.<br />Include oglinda si etajera.<br />Nu include baterie si spot.</div>
STN 6032
1 Obiect