Masa cafea/living Sara M

380,00 lei
cu TVA

Masa cafea/living Sara M 98x57x45 cm cu blat si legături MDF lucios 18mm AGT German Oak 654, rama 40x30 si picioare metalice 40x40 gri umbra.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Blat si legături MDF lucios 18mm AGT German Oak 654, rama 40x30 si picioare metalice 40x40 gri umbra. La comanda puteti alege alte decoruri de MDF sau PAL, alte dimensiuni si ramele metalice pot fi vopsite în orice culoare din paleta RAL, pretul fiind calculat în functie de preferințele dumneavoastră.

STLN8204
1 Obiect