Masa bucatarie/living Sofia M

498,00 lei
cu TVA
Masa bucatarie/living Sofia M 138x78x77 cm, cu blat si legaturi MDF lucios 18mm AGT German OAK 654, rame 40x30 si picioare metalice 40x40 gri umbra.
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Blat si legaturi MDF lucios 18mm AGT German OAK 654, rame 40x30 si picioare metalice 40x40 gri umbra. La comanda puteti alege alte decoruri de MDF sau de pal, alte dimensiuni si ramele metalice pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL, pretul fiind calculat in functie de preferintele dumneavoastra
STLN8103
1 Obiect