Frog 90 masa gradinita rotunda

340,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Masa rotunda gradinita pentru copii/prescolari cu varsta de 3-7 ani. Blat cu diametrul de 90 cm si cadru metalic 40x40 vopsit.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Masa pentru gradinita cu blat rotund din PAL 18mm verde si cadru metalic verde. La comanda puteti alege alte decoruri de pal, alte dimensiuni si cadrul metalic poate fi vopsit în orice culoare din paleta RAL, pretul fiind calculat în functie de preferintele dumneavoastra.

STLN8301
1 Obiect