Masa cafea/living Tina

128,00 lei
cu TVA

Masa cafea/living Tina 90x49x46 cm, blat si legaturi pal 18mm Sonoma deschis si picioare 30x30 metalice gri umbra.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Masa de cafea/ceai de mici dimensiuni(LxlxH): 90x49x46 cm cu blat pal 18mm Sonoma deschis si picioare 30x30 metalice gri umbra. La comanda puteti alege alte decoruri de pal, alte dimensiuni si picioarele metalice pot fi vopsite în orice culoare din paleta RAL, pretul fiind calculat în functe de preferintele dumneavoastra.

STLN8202
1 Obiect