Masa cafea/living Nina

298,00 lei
cu TVA

Masa cafea/ceai Nina , moderna, stil industrial, pentru living, 100x55x42 cm, rama metalica 30x30 gri umbra cu blat si polita din PAL.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Masa cafea/ceai pentru living Nina. Masa are dimensiunile de 100x55x42 cm, rama metalica din profile 30x30 vopsite in culoare gri umbra, blat si polita din PAL de 18 mm Sonoma deschis sau alte decoruri la cerere. Dimensiunile o fac potrivita pentru a deservi coltarul, canapeaua sau setul de canapele din sufragerie, polita asigurand un loc practic pentru depozitare.

STLN8201
1 Obiect