Comoda cu 3 usi si 3 sertare Davos, 130 cm

785,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Comoda cu design modern, care va schimba interiorul dormitorului dumneavoastra. Caracteristicile distinctive sunt cele 3 sertare cu inchidere silentioasa, pe glisiere, dar si  cele 3 usi care dau o nota de eleganta.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Culori: corp- columbia; Front-gri lucios; manere-ilusion

Dimensiuni: L=130 x l=42 x H=99 cm

Nr.colete: 3 buc

Greutate: 70 kg.

Producator: Fadome.

D12
1 Obiect