Dulap suspendat cu sustinator pentru living Davos, 130 cm

240,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Sustinatorul face legatura intre cele doua dulapuri principale pentru a da o stabilitate mai mare la intregul mobilier de living Davos.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Culori: corp- columbia; Front-gri lucios; manere-ilusion

Dimensiuni totale:

L=130 x l=30 x H=142 cm

Greutate: 38 kg

Numărul de pachete: 2 buc

Producator: Fadome

D5
1 Obiect