Dulap cu usi si vitrina joasa pentru living Roma

485,00 lei
cu TVA

Vitrina din colecția ROMA este un model care subliniază standardul ridicat de amenajare. Atât structura solidă, cât și interiorul practic sunt elementele la care merită să fiți atenți.

Mobilierul este echipat cu mânere decorative de dimensiuni considerabile. Ele contribuie la îmbunătățirea unui stil de mobilier dat. Construcția durabilă din pal melaminat garantează mulți ani de utilizare.

Vitrina are iluminare LED economică și decorativă care îmbunătățește cele mai frumoase obiecte plasate în mobilier. Fața vitrată va accentua cu siguranță stilul vitrinei.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Corp: ulm; fronturi: alb lucios; ornamente: gri mat.

Dimensiuni:

L=90 cm

l=43 cm

H=130 cm

Iluminare LED

Material: Pal, sticlă

Corpurile sunt livrate în 2 pachete, nu montate.

Greutate: 59 kg

Rom2a