Dulap cu usi glisante, TOKYO TK200

1.198,00 lei
cu TVA

Dulapul haine usi glisante TOKYO TK200 are un corp si o diversitate de fronturi de usi, din pal, pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza.
Dulapurile cu usi glisante TOKYO fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde poti sa combini cu alte obiecte de dormitor, din alte serii ( ex. cu comoda EFFECT, DOME, etc). 

Model
Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni (LxHxA): 200 x 215 x 59 cm

Colete: 3 buc

Greutate totala: 167 kg.

Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o parte de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 4 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta parte pe verticala este cu bara de haine.
Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.

TK2-200