Dulap cu usi glisante, DOME DO240

1.570,00 lei
cu TVA

Dulapul haine usi glisante DOME DO240 are un corp si o diversitate de fronturi de usi, din pal, pentru ca tie sa iti fie usor sa gasesti ceva cu care sa iti construiesti ambientul de dormitor care te caracterizeaza.
Dulapurile cu usi glisante DOME fac parte dintr-o colectie de mobilier de dormitor unde gasesti dulapuri cu usi glisante, paturi complete (cu somiera), noptiere si comode. Toate acestea pot fi combinate oricum doresti, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.
Model
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni (LxHxA): 240 x 215 x 60 cm

Compartimentarea interioara este ca in imaginea de mai sus: in partea superioara are polite pentru haine impaturite, o jumatate de dulap pe verticala este cu polite, rezultand 6 spatii de depozitare haine impaturite, iar alta jumatate pe verticala este cu bara de haine.
Deschiderea dulapului se face prin glisare stanga-dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silentios.

DO2-24
0 Produse