Dulap cu usi glisante, EFFECT 150

998,00 lei
cu TVA

Model: EF-150

Pentru a optimiza spatiul in locuinta dumneavoastra aveti nevoie de acest tip de dulap.

Acesta este prevazut cu 3 polite pentru depozitare, in partea stanga si bara pentru umerase, in partea dreapta.

Cod EF
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni: L = 150 x l = 59 x H = 215 cm

EF2-150
0 Obiect