Dulap dormitor Carmen - cu usi culisante, tip dressing

1.420,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Dulap Carmen cu doua usi culisante, oglinzi pe ambele usi, ornamente si manere din mdf infoliat. Dulapul de tip dressing este bine compartimentat, oferind atat rafturi cat si bara de umerase, urmarind un acces facil si maximizarea spatiului interior.

Latime dulap
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dulap Carmen cu doua usi culisante, oglinzi pe ambele usi, ornamente si manere din mdf infoliat.

Dulapul de tip dressing este bine compartimentat, oferind atat rafturi cat si bara de umerase, urmarind un acces facil si maximizarea spatiului interior.

Inaltime dulap: 216 cm

Adancime dulap : 59 cm

Dulapul este disponibil in trei variante:

Dulap CAR15 - L - 150 cm

Dulap CAR20 - L - 200 cm

Dulap CAR24 - L - 240 cm

CAR15-CAR20
1 Obiect