• Pachet

Dormitor Ebon - set dormitor - Dulap usi culisante, pat, noptiera, comoda

2.830,00 lei
cu TVA

In colectia EBON gasesti o gama variata de mobilier pentru dormitor ce pot fi combinate oricum doresti, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

Setul de dormitor Ebon contine: pat, noptiera si comoda.

Dimensiunea saltelei necesara patului este de 160*200.

Nu include saltea.

Producator: Krajan

Acest pachet contine

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dormitor Ebon - set dormitor - Dulap usi culisante, pat, noptiera, comoda.

Culori disponibile: ciocolata si trufa.

EBON-SET
1 Obiect