• Pachet

Dormitor DOME - Set dormitor - dulap usi culisante, pat, noptiere, comoda

3.398,00 lei
cu TVA

In colectia DOMO gasesti o gama variata de mobilier pentru dormitor ce pot fi combinate oricum doresti, iar in plus vei gasi la dispozitie si seturi complete la un pret avantajos.

Setul de dormitor Dome contine: dulap, pat cu doua noptiere, comoda.

Dimensiunea saltelei necesara patului este de 160*200.

Nu include saltea.

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni componente:

Dulap 3 usi: Dimensiuni (LxHxA): 240 x 215 x 60 cm

Pat cu noptiere:

Inaltimea capatului mare de pat: 101 cm;

Latimea patului(fara noptiere): 165 cm;

Latimea totala a patului (incluzand noptierele): 260 cm;

Lungimea totala a patului: 206 cm.

Comoda :Dimensiuni: L=130 x l=42 x H=105 cm

SET-DOME 06
1 Obiect