Comoda Ebon 3

550,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Comoda EBON 3 face parte dintr-o gama de mobilier pentru dormitor, aceasta fiind confectionata din pal melaminat. Placile laminate din care au fost realizate elementele setului reflectă fidel structura lemnului, garantând în același timp durabilitatea, rezistența la zgârieturi și temperatura ridicată, ceea ce la rândul său permite utilizarea îndelungată, fără probleme, a mobilierului. Acesta poate fi combinat liber, ceea ce face ușor amenajarea oricărui dormitor, indiferent de dimensiunea și forma acestuia.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Dimensiuni: 

L=165 x l=44 x H=84 cm

Culori disponibile: ciocolata si trufa

Producator: Krajan

EBON 3
1 Obiect