Comoda Carmen cu trei sertare si doua usi

630,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Comoda Carmen cu trei sertare din MDF infoliat alb lucios, doua usi si carcasa din pal Sonoma deschis. Dimensiuni comoda : L/l/h - 130x42x105 cm.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Comoda Carmen cu trei sertare din MDF infoliat alb lucios, doua usi si carcasa din pal Sonoma deschis. Poate fi comandata separat sau ca parte a setului de mobilier pentru dormitor Carmen. Dimensiuni comoda : L/l/h - 130x42x105 cm.

CAR3
1 Obiect