Dulap deschis cu etajere Roma, 46 cm

285,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Dulapul deschis Roma ROM11, va da posibilitatea sa compartimentati setul de mobila pentru tineret, dupa cerintele si nevoile copilului dumneavostra.

Dulapul deschis are 4 etajere ( polite ).

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Corp: ulm; fronturi: alb lucios; ornamente: gri mat.

Dimensiuni:

L=46 cm

l=43 cm

H=190 cm

Colete: 1 buc

Greutate: 20 kg

Producator: Fadome

ROM11
2 Produse