• Pachet

Roma - set mobila Tineret, 312 cm

0,00 lei

In loc de 1.408,00 lei

cu TVA

Colecția ROMA este mobilier pentru camera de tineret. 

Setul contine: 

Birou ROM10: L=130 cm; l=58 cm; H=77 cm X 1 BUC

Dulap ROM1: L=90 cm; l=53 cm; H=194 cm X 1 BUC

Etajera ROM6: L=110 cm; l=18 cm; H=28 cm X 2 BUC

Biblioteca ROM11: L=46 cm; l=43 cm; H=190 cm x 2 BUC

Acest pachet contine

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Corp: ulm; fronturi: alb lucios; ornamente: gri mat.

Mânerele caracteristice lungi conferă mobilierului un aspect original.

Iluminare LED pentru modelul standard.

Dimensiuni totale:

Adâncime: 43/58 cm

Latime: 312 cm

Înălțime: 194 cm

ROMA-SET TINERET