Cabina de dus cu hidromasaj cada inalta 120x120 cm

2.680,00 lei
cu TVA
Cabina de dus cu hidromasaj pe colt cu cada inalta, dimensiuni generoase, 120x120x215 cm, complet echipata, moderna.
Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Cabina de dus complet echipata: panou cu hidromasaj, panou de control cu radio Fm, spoturi, baterie monocomanda si comutator, masator picioare, raft sticla, oglinda, maner sprijin, para dus mobil si dus fix plafon.
STN-8322