Cabina dus STN 8212 cu hidromasaj 170x85 cm

2.780,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Cabina dus cu hidromasaj 170x85x215 cm, cada inalta, complet echipata, de perete cu trei laturi finisate.

Cantitate
DIsponibil

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Nu sunteti hotarati ce sa alegeti? Cada sau cabina de dus? Poate ca nu trebuie sa alegeti. Cabina STN 8212 pastreaza avantajele unei cazi prin dimensiunile sale generoase(170x85) si aduce in plus avantajele unei cabine de dus!

STN 8212
3 Produse