Cabina de dus cu hidromasaj 80x105x215

1.680,00 lei
cu TVA
<div>&nbsp;Cabina de dus cu hidromasaj 80x105, complet echipata, alternativa la cabina de 80x80, avand o latura de 80 cm si una de 105 cm pe partea aleasa de dvs. : stanga sau dreapta.</div>
Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
<div>&nbsp; Cabina de dus cu hidromasaj 80x105x215 cm, complet echipata. Reprezinta o alternativa la cabina de 80x80 cm, avand o latura de 80 cm si una de 105 cm pe partea aleasa de dvs. : stanga sau dreapta.</div>
STN 8105 L/R