Lux STN 8090 - Cabina de dus cu hidromasaj

1.880,00 lei
cu TVA

Cabina de dus complet echipata cu hidromasaj, panou, masator picioare, cadita inalta 90x90 pe semirotund, radio, telefon si ventilator.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Cabina de dus complet echipata cu hidromasaj, masator picioare, cadita inalta 90x90 pe semirotund, radio, telefon si ventilator,rama aluminiu, panouri sticla securizata 5mm fumurie. Dus fix pe capac, dus mobil - para, 8 duze de masaj.

STN 8090