Cabina dus hidromasaj practica 80x120x215

2.280,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Cabina hidromasaj perfecta pentru bai mici. Dimensiunea cabinei este suficient de mica pentru a incapea in baie si suficient de mari pentru a asigura un confort sporit.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Panou comanda cu radio fm, telefon si ventilator, 8 duze de hidromasaj cu suport spate ergonomic, masator pentru picioare, cadita inalta cu scaun integrat, dus fix superior integrat in capac, dus mobil cu para, iluminare led pe panou si role usi duble.

STN 8306 L/R
1 Obiect