Cabina de dus cu hidromasaj cadita joasa model lux 90x90

1.998,00 lei
cu TVA

Cabina de dus cu hidromasaj, cadita joasa 90x90 cm, rama neagra, panou hidromasaj cu scaun rabatabil, iluminare cu leduri si panou de control cu radio fm, telefon si ventilator.

Cantitate
Stoc epuizat

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Model nou de cabina dus cu hidromasaj, de lux. Rama neagra, panou hidromasaj cu scaun rabatabil, iluminare cu leduri si panou de control cu radio fm, telefon si ventilator, panourile spate vopsite cu negru pe care sunt fixate accesoriile.

STN 8904 CJ