Corp inferior bucatarie ECONO 30 cm

210,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Bucătăria Econo de la Fadome este excelentă în fiecare gospodarie, iar schema de culori face ca bucătăria să se încadreze in  diverse formate.

Mobilierul de bucătărie Econo a fost confecționat în stejar sonoma, PVC alb + san remo.

Mobilierul de bucătărie poate fi selectat în seturi de bucătărie pregătite sau puteți alege dulapuri în funcție de gusturile individuale.


Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Corp cu sertar si raft.

Dimensiuni: latime = 30 cm; adancime = 51 cm; inaltime = 82 cm

Culori: corp = sonoma; front PVC = alb lucios + san remo;

Dulapul contine:
- mâner metalic;
- picioare reglabile (înălțime 10 cm)-fara plinta (plinta trebuie achizitionata separat);
- un raft din tablă;
- un sertar echipat cu ghidaje HETTICH cu mecanism de autoînchidere;
- balamale HAFELE cu închidere silențioasă;
- fără blat- acesta trebuie achizitionat separat.

ECO-1D
1 Obiect