Corp inferior bucatarie CREATIVA 30 cm

340,00 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

Colecția Creativa este mobilier realizat pentru o bucătărie modernă.
În producție au fost folosite plăci de mobilier de înaltă calitate laminate cu stejar, alb lucios, gri lucios și pin alb.
S-au folosit accesorii de înaltă calitate ale unor companii cunoscute și respectate precum Blum, Hettich sau Hafele.
Un număr mare de dulapuri în diferite dimensiuni înseamnă că toată lumea este capabilă să-și creeze setul perfect de mobilier de bucătărie.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Corp cu sertar si raft.

Dimensiuni: latime = 30 cm; adancime = 51 cm; inaltime = 82 cm

Culori: corp = pin alb; front PVC superior= alb lucios; front PVC inferior= alb lucios/stejar/gri lucios

Dulapul contine:
- mâner metalic;
- picioare reglabile (înălțime 10 cm)-fara plinta (plinta trebuie achizitionata separat);
- un raft din tablă;
- un sertar echipat cu ghidaje HETTICH cu mecanism de autoînchidere;
- balamale HAFELE cu închidere silențioasă;
- fără blat- acesta trebuie achizitionat separat.

CRE-1D
1 Obiect