• Pachet
Bucatarie PREMIO SET A
  • Bucatarie PREMIO SET A
  • Bucatarie PREMIO COLT COMPLETA
  • Bucatarie PREMIO SET B PLUS

Bucatarie PREMIO - model A, 250 cm

1.850,00 lei
cu TVA

Colecția Premio de mobilier de bucătărie vă permite să aranjați interiorul bucătăriei. Culorile interesante și o mare selecție de forme fac bucătăria nu numai funcțională, ci și extrem de estetică. Mobilierul de bucătărie poate fi achiziționat într-un set sau în dulapuri individuale pentru aranjament independent.

  • Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte. Plata ramburs (cash la curier), ambalaj imbunatatit cu structura de lemn si OSB si 24 h de la primirea coletelor pentru verificarea si semnalarea eventualelor deteriorari in timpul transportului si a altor defecte.
  • Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe. Transport gratuit pentru produsele cu eticheta "Transport gratuit" in localitatile cu sediu curier partener si 1 leu+TVA/km suplimentar din cel mai apropiat sediu pana la adresa clientului pentru localitati limitrofe.
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Bucataria este compusa din:

-corp inferior de 80 cm pentru chiuveta = 1 buc

-corp inferior de 30 cm cu sertar si raft = 1 buc

-corp inferior de 60 cm pentru cuptor = 1 buc

-corp inferior de 80 cm cu sertar si raft = 1 buc

-corp superior inalt de 80 cm cu vitrina = 2 buc

-corp superior de 30 cm cu raft = 1 buc

-corp superior de 60 cm pentru hota = 1 buc

Blatul nu este inclus.

SET PREMIO A
1 Obiect