Cabine de dus, cazi cu hidromasaj, cabine cu hidromasaj, mobilier de baie, chiuvete, oglinzi, baterii, obiecte sanitare
Parteneri / Links
Ultimele articole

Cum sa va transformati baia cu stil si inteligenta?

Cabina de dus si cada de baie sunt elementele ce caracterizeaza cel mai bine baia, aceasta nefiind altceva decat incaperea in care fiecare dintre voi isi poate acorda o clipa de intimitate. In prezent, ambele ”accesorii” au trecut de mult de rolul exclusiv functional, devenind piese de mobilier ce se identifica in primul rand cu relaxul si confortul intregului corp.

Amenajarea si reamenajarea cu stil a camerelor pentru baie, presupune imbinarea confortului cu design-ul fiecarei piese in parte. Pe de alta parte, inteligenta si stilul pot fi traduse prin optimizarea tuturor spatiilor disponibile, fara sa fiti nevoiti sa cheltuiti un adevarat capital cu obiectele sanitare sau cu mobilierul pentru baie.

Care sunt propunerile noastre pentru voi?

Fiecare cada de baie, cabina de dus sau alt accesoriu prin care va puteti personaliza baia, sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, la un pret deosebit de avantajos. Toate produsele prezente in ”vitrina” magazinului nostru sunt atent selectionate, in masura sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret, indiferent daca achizitionati un mobilier baie sau obiecte sanitare.

In showroom-urile Stil Nou gasiti articole pe masura fiecarui buzunar, gust si exigenta particulara:

- Cazi baie in care va puteti rasfata ca intr-un adevarat centru spa;
- Cabine de dus cu hidromasaj in care va puteti relaxa dupa zilele obositoare;
- Panouri dus reglabile, pentru a va bucura de un masaj tonifiant in zonele in care aveti nevoie;
- Obiecte sanitare, pentru completarea si personalizarea fiecarui detaliu;
- Mobilier baie, disponibil in diferite variante de modele si culori.

Daca doriti sa achizitionati oricare dintre ”accesoriile” sanitare, este suficient sa ne vizitati showroom-urile in varianta offline sau online. Cu ajutorul produselor noastre, veti obtine un ambient cu un design modern, nu doar functional.

Cele mai vizualizate produse din cabine de dus, cazi cu hidromasaj, obiecte sanitare si mobilier de baie.